2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

20 Eki

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni 03.10.2020 tarihinde Üniversitemiz Stadyumunda tüm Covid-19 önlemleri alınarak gerçekleşti. Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan GENÇ hocamız, Gölyaka Meslek Yüksekokulu müdürü ve idarecileri, yüksekokulumuz akademisyenleri, veliler ve öğrencilerimiz katıldı.

Mezuniyet töreni Gölyaka MYO müdürü Dr.Öğr.Üyesi Nejla ÖZMEN’in konuşmasıyla başladı. Dr.Öğr.Üyesi Nejla ÖZMEN öğrencilerimize ve velilerimize tebrik etti. Mezun öğrencilerimize ‘‘Üç şeyden asla vazgeçmeyiniz. Sağlık, saygı ve sevgi… Bu üç şey size, ailenize ve ülkemize mutluluk getirecektir. Sağlıklı düşünen insan çok çalışacak, saygılı olan kişi başkalarını fark edecek ve sevgi dolu kişi de başta kendi ülkesi olmak üzere tüm insanlığı sevecektir.  Hızla değişen bu dünyada değişime ayak uydurmak, muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır.  Sizlerden dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil, iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum.

Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği Ulu Önder ATATÜRK “Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Bilim ve teknolojik gelişmeleri izleyecek, o gelişmeleri öğrenerek milletimizin değerli evlatlarına hizmet olarak sunacaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yolunuz, bahtınız hep açık olsun.’’ dedi.

Törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ Yüksekokulumuz mezun öğrencilerimize gelecek hayattaki yaşamları konusunda tavsiyelerde bulundu. Ailelerimize ve öğrencilerimize tebrik dileklerini iletti.

Tören, dereceye giren öğrencilerimize plaket ve hediyeleri takdim edildi. Mezun öğrencilerimize mezuniyet belgeleri yüksekokulumuz akademisyenleri tarafından takdim edildi. Tören sonunda öğrencilerimiz müzik eşliğinde keplerini hep birlikte havaya fırlattılar.