Uluslararası Sosyal ve stratejik Araştırmalar Sempozyumu

07 May

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencilerimiz bildiri sunmak üzere katıldıkları “ISASOR: Uluslararası Sosyal ve stratejik Araştırmalar Sempozyumu”’nda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Süleyman Demirel Üniversitesi’nin yürütmüş olduğu ve Topkapı Eresin Otel’de gerçekleştirilen sempozyumda Doç.Dr.Yeliz BAŞ hocamız danışmanlığında Pazarlama Programı öğrencilerimiz Samet YILMAZ, Enes TUNCER, Ayşenur KARPUZ ve Benginur SERTOĞLU tarafından hazırlanan araştırmalar iki farklı bildiri olarak Ayşenur KARPUZ ve  Benginur  SERTOĞLU’nun sunumlarıyla dinleyicilere aktarılmıştır. Yurtiçi ve yurtdışından akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen sempozyumda “önlisans” öğrencileri olarak böyle bir sunum gerçekleştirmeleri oldukça dikkat çekmiş ve yoğun ilgiyle karşılanmıştır. Özellikle ampirik bir saha çalışması yapmış olmaları üzerine dikkatleri toplayan öğrencilerimiz herkesi şaşırtmayı bir kez daha başarmıştır.