DÜZCE PROFESYONEL AŞÇILAR DERNEĞİ ÜYELERİNİN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARETİ

07 Mar

TAŞPAKON’a (Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu) bağlı KARAPAFED (Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nun) üyesi olan DÜPADER (Düzce Profesyonel Aşçılar Derneği) mensuplarından; Dernek Başkanı Serdar KILIÇ, Asbaşkan Onur Batuhan KARABACAK, Ahmet KARACA ve Feyim ÖZKAN olmak üzere Yüksekokulumuza ziyarette bulunulmuştur. Bu vesile ile Düzce ilimiz kapsamında dernek olarak başlatılan, mesleki eğitime destek kapsamında, eğitim kurumlarında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında kapsamlı bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İleriye dönük olarak Yüksekokulumuzun da yer aldığı farklı organizasyonlarda beraber faaliyette bulunma konusunda görüş birliğine varılmış olup, program hazırlama çalışmalarına biran önce başlanması hususunda uzlaşma oluşmuştur.