Üniversite Öğrencilerinin Yemeğine Anne Eli Değdi

26 Nis

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’da önlüğünü giydi gönüllü annelerle birlikte yemek yaptı öğrencilere ikram etti

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu tarafından “Anne Eli” projesi adı altında düzenlenen etkinlikte gönüllü anneler öğrenciler için yemek yaptı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’da mutfak önlüğünü giydi. Gönüllü anneler ile birlikte yemek yaparak , öğrencilere ikram etti.

Düzce Üniversitesi mutfağına bugün anneler girdi. Gölyaka Meslek Yüksek Okulu tarafından hazırlanan “Anne Eli” projesi adı altında düzenlenen etkinlikle öğrencilere sürpriz yapıldı. Rektör Nigar Demircan Çakar, gönüllü annelerle birlikte ilk önce mutfağa girdi. Yaprak sarması, çorba ve yemek yapan anneler bu yemekleri öğrencilere dağıttılar. Öğrenciler annelerin hazırladığı yemeklerin tepsilerinde “Bu yemek bitecek” gibi küçük notlarda buldular.