DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YÜKSEKOKULUMUZA MUTFAK SANATLARI UYGULAMA ATÖLYESİ HİBESİ

13 Şub

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın, Tuncay ŞAHİN ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sayın, Hasan ARSLAN’ın yoğun gayretleri neticesinde, Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programının uygulamalı yiyecek içecek derslerinde kullanılmak üzere, sıcak mutfak ekipmanları tam teşekküllü olarak temin edilmiştir.

İlgili donatı elemanları, Yüksekokulumuz bünyesinde kurulacak olan, Aşçılık Programının da temel gereksinimlerini karşılama potansiyelini taşımaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları kapsamındaki gelişmeleri ve yaratıcılık içeren çalışmaları uygulamalı olarak icra edebilmelerine imkan tanıyacaktır.

Paydaşlarımızla birlikte “Değer Üreten Üniversite” cümlesini daha da güçlü kılmak için olağanca gücümüzle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.