2020-2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANLAMASI HK.

04 Eyl

Değerli Öğrencilerimiz;

İnsan sağlığını her zaman ön planda tutan Üniversitemiz, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi için sizlerin sağlığını göz önünde bulundurarak koşullara en uygun eğitim öğretim modelini hayata geçirmek amacıyla bir dizi çalışma yürütmüştür.

Tüm Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürlerimiz, Bölüm Başkanlarımızla bir araya gelen Üniversite Yönetimimiz, Covid- 19 salgınının Ülkemiz şehrimizdeki mevcut durumu, ulaşım ve barınma gibi birçok faktörü göz önüne alarak bu faktörlerin salgının yayılması üzerine etkisini, yapılan toplantılarda detaylı bir şekilde değerlendirilmiş ve eğitim modeli konusunda öneriler geliştirmiştir.

Son olarak 04 Eylül  2020 tarihinde yapılan Senato Toplantısı'ndaki değerlendirmeler sonucunda; Üniversitemiz bünyesindeki bazı bölümlerde uzaktan, bazı bölümlerde hibrit olarak eğitim-öğretimin sürdürülmesi kararı alınmıştır.

Alınan karar gereğince 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Meslek Yüksekokulumuzda,  Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı 2.Sınıfı ve Grafik Tasarımı Programı 1. ve 2.Sınıfların eğitimi Hibrit eğitim yoluyla;Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı,Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı,Pazarlama Programı, Bilgisayar Programcılığı 1. ve 2.Sınıflar ile  Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı 1.Sınıfın eğitimi uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır.

05 Ekim 2020 tarihinde başlayacak yeni akademik yılımızda hepinize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı dileriz.

Önlisans Eğitim Öğretim Planları için TIKLAYINIZ.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü