BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

11 Ara

10 Aralık 2019 tarihinde saat 12:30’da D.Ü. Gölyaka Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Bağımlılıkla Mücadele” etkinliği D.Ü. Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personelleri tarafından yoğun ilgi gördü. Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nde görev yapan Psikolog Hatice GÜNLER’in ortalama 45 dakika süren sunumunda; bağımlılığın bilimsel yönü, bağımlılık türleri ve özellikle sigara bağımlılığı konularına değinildi. Öğrencilerde sigara bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinlikte Psikolog Hatice GÜNLER ayrıca öğrencilerin bağımlılık hakkındaki sorularını da yanıtladı. Etkinlik sonrası Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nejla ÖZMEN, katkılarından dolayı Psikolog Hatice GÜNLER’e teşekkür belgelerini takdim etti.