HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMIMIZA PROJE ÖDÜLÜ

24 May

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMIMIZA PROJE ÖDÜLÜ

Kredi Kayıt Bürosu'nun, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk konularındaki farkındalıklarını ve toplumsal sorunlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla başlattığı ve yoğun ilgi gören 'Hayal Edin Gerçekleştirelim' yarışmasının altıncı döneminin kazananları belli oldu. Türkiye genelindeki 162 farklı üniversitede ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören öğrencilerin Çevre, Eğitim, Sağlık ve Spor, Findeks Finansal Okuryazarlık, Kültür- Sanat ile Toplumsal kategorilerinde 2 bine yakın proje başvurusu alındı.

Türkiye genelinde birçok üniversitelinin ilgiyle takip ettiği yarışmanın, ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde İş Sanat Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende 'Hayal Edin Gerçekleştirelim' web sitesi üzerinden sosyal medya oylaması ile seçilen projeye 'Sosyal Medya Ödülü', tüm kategoriler arasından en yüksek puanı alan projeye 'Büyük Ödül' ve her kategorinin 'Birincilik', 'İkincilik', 'Üçüncülük', 'Dördüncülük' ve 'Beşincilik' ödülleri takdim edildi.

Kredi Kayıt Bürosu'nun ev sahipliğinde jüri üyeleri, öğrenciler, üniversitelerin rektör, dekan ve bölüm başkanları ile pek çok davetlinin de katılımıyla gerçekleşti.

Kredi Kayıt Bürosu tarafından her yıl düzenlenen sosyal sorumluluk bilinci oluşturmaya yönelik “Hayal Edin Gerçekleştirelim” yarışmasında 163 üniversite başvurusunda üniversitemiz diğer üniversiteleri geride bırakarak ödülün sahibi oldu. Üniversitemiz adına ödülü Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nda görevli öğretim görevlisi Nurgül Soydaş aldı.

İş Sanat Merkezi’nde ödül töreni düzenlenen yarışmada 163 üniversiteden yaklaşık 2000 proje ödül için mücadele etti. Öğr. Gör. Nurgül Soydaş’ın danışmanlığında yarışmaya hazırlanan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. Sınıf öğrencimiz Efe Yiğit Yıldız Sağlık-Spor kategorisinde ödül kazandı.

Ödülü kazanan öğrencimiz Efe Yiğit Yıldız ise, öğrenciyken sosyal sorumluluk alanında böyle bir ödül kazanmış olmaktan ve ödülü üniversitemize getirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.