Bugün Fidan Yarın Nefes

25 Kas

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakma adına başlattığı Bugün Fidan Yarın Nefes” etkinliği Düzce Üniversitesi Gölyaka MYO Akademik personelleri ve öğrencilerinin de katılımıyla Balıklı Orman İşletme Şefliği Beşpınar Mevkiinde gerçekleştirildi. 11 Kasım 2019 tarihinde ve saat 11:11'de tüm Türkiye'de eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Balıklı Orman İşletme Şefliği Beşpınar Mevkiinde toplam 4.000 adet kayın fidanı dikildi. Düzce Üniversitesi Gölyaka MYO Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Nejla ÖZMEN, akademik personeller ve öğrenciler etkinliğe yoğun katılım gösterdi. Etkinlik; ağaç ve orman sevgisini geliştirmeyi, topluma ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi ve toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamayı amaçlıyor.