42. Turizm Haftası Gölyaka Meslek Yüksekokulunda Yiyecek İçecek Sanatı Söyleşisi ve Uygulamaları Eşliğinde Kutlandı

19 Nis

  • Gölyaka Meslek Yüksekokulu
  • Tüm Duyurular

 Düzce Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediye Başkanlığı, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu, Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Düzce Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından 42. Turizm Haftası Kutlama Programı kapsamında“ Yiyecek İçecek Sanatına Dair Söyleşi ve Uygulama” etkinliği yoğun bir katılım ve coşku ile takip edildi. Profesyonel Aşçıbaşılarımızın hünerli uygulamaları eşliğinde, ortaya çıkarılan üstün lezzet ve etkileyici dekor örnekleri katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Özellikle Gastronomi turizmi açısından Düzce İlimizin potansiyeli gözler önüne serilmiş oldu. Ayrıca program öncesinde öğrencilerimizin hazırladıkları kokteyl organizasyonu davetlilerden tam not aldı. Program sonrasında katılımcı Aşçıbaşılarımıza ve uygulamalı eğitimler süresince Yüksekokulumuzu destekleyen Otel Müdürlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.