MEZUNİYET İŞLEMLERİ HAKKINDA

03 Tem

Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu itibariyle COVID19 küresel salgını nedeniyle öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri online olarak gerçekleştirilecek olup, öğrencilerimiz mezuniyetine dair belgelerini e-Devlet üzerinden alabileceklerdir.

Birimlerimiz tarafından, henüz sorumluluklarını tamamlamamaları nedeni ile mezun olmaları uygun görülmeyen (kütüphane kitap işlemleri, taşınır vb...) öğrencilerin mezuniyet işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri için Üniversitemize gelmelerine ve ıslak imzalı geçici mezuniyet belgesi almalarına gerek yoktur.

Üniversitemiz kütüphanesinde üzerinde kayıtlı kitap bulunan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri; Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile birlikte kontrol edilecek olup, kitap teslim işlemleri tamamlanmadan mezuniyet işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.