Danışman ve Yazar Canan Duman ile söyleşi ve imza günü

20 Mar

Danışman ve Yazar Canan Duman ile söyleşi ve imza günü

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından düzenlenen, Canan Duman’la söyleşi ve imza gününe tüm öğrencilerimiz davetlidir. Etkinliğimiz, 20 Mart 2019 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacaktır.

Üniversite eğitimini grafik tasarım üzerine tamamladı. Çocukluk yıllarında takip ettiği çocuk dergisine yazılarını göndermesi, isminin dergide yayımlanması medya hayatına atılmasına öncülük etti. 1998 yılında okuduğu bu dergide muhabir olarak mesleğe başladı. 2013 yılına kadar yazı işleri koordinatörü, genel yayın yönetmeni, reklam satış müdürü, proje ve iş geliştirme görevlerini üstlenerek basında görev alan, 2013 yılında basında kazandığı deneyimi ve vizyonu kurumsalda PR tarafına taşıyarak kurumsal iletişim yöneticiliği ve insan kaynakları yönetimi alanlarında çalışan, yirmi bir yıllık tecrübesi olan Canan Duman’ın “Şirketler Yıldız Çalışanlarını Neden Kaybeder?” adlı bir kitabı bulunmaktadır.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu