Hakla İlişkiler ve Tanıtım Programımızdan İki Ödül Daha

30 May

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, "HİÇ DURMA" sloganı ile organize edilen 5. HİÇ Ödüllerinde,  Öğr. Gör. Nurgül Soydaş danışmanlığındaki Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencileri ödüle layık görüldü.

Bursa Podyum Davet'te düzenlenen ve 5. kez verilen halka ilişkiler çalışmaları ödülleri, iş, siyaset ve sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi. Türkiye genelinden 10 kategoride 56 projenin yarıştığı organizasyon, halkla ilişkiler mesleğine gönül vermiş profesyonellere unutulmaz bir gurur gecesi yaşattı.

HİÇ ödüllerinin, Türkiye'nin en prestijli ödülleri arasında yerini aldığını belirten BHİD Başkanı Bedirhan Bozali, "HİÇ Ödülleri, bu yıl hem beşinci kez düzenlenmesi, hem de BHİD'in 25. yılına denk gelmesi açısından daha da anlam kazandı.” şeklinde konuştu.

Gecede, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve üniversitelerin birbirinden değerli çalışmaları ödüllendirildi. Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ise geceden 2 ödülle döndü. Üniversitemiz öğrencileri; Büşra Başkaya, Esma Karabulut, Rabia Sandıkçı ÜniPr kategorilerinde yer alan Sosyal Sorumluluk kategorisinde birinci olarak önemli bir başarı kazandılar. Üniversitemizden Öğr. Gör. Nurgül Soydaş ise projenin danışmanlığını ve yürütücülüğünü yaptığı için BHİD ödülüne layık görüldü. Üniversitemiz, geceden iki ödülle ayrılmanın gururunu yaşadı.